Edward Scissorhands

såg lite på Edward Scissorhands, förut som gick på tv4+. hade sett den en gång tidigare, och det var många år sen. och nu kom jag på hur bra den är/var. men idag såg jag inte klart den, fick lite annat i schemat, som att se på mr bean på femman i stället! och Edward Scissorhands, blir ju inte sämre när den bästa Johnny Depp är med! Kung över skådespelare. och har ni inte sett Edward Scissorhands, så måste ni se den.

Handling:
I ett stort grått slott bor en gammal uppfinnare som har lyckats bygga en man, Edward. Men han hinner aldrig ge Edward ett par riktiga händer förrän han dör av en hjärtattack. Istället får Edward behålla de saxar som ersatt händerna i väntan på ett par riktiga. Där lever Edward nu helt ensam i det gamla slottet. Men en dag beger sig Peg upp till slottet för att sälja kosmetika, och där får hon syn på Edward. Hon tar då hem honom till sitt hus i Pastellstaden. Där har han det bra, han klipper buskar, hår på människor och hundar och gör isskulpturer. Men en dag så har Pegs dotters pojkvän lurat med honom på ett rån hos sina föräldrar. När polisen dyker upp lyckas alla inblandade förutom Edward hinna undan. Efter detta vänder sig alla i Pastellstaden emot honom för de tror att han är farlig.

 
hur söt är han inte?

31 Januari

sista dagen i januari 2009, redan en månad på det nya året. så fort tiden går.
men vad har jag gjort idag då?

jo, jag har städat rummet,  jag har varit på bagarboden (bageriet) och köpt bullkransar, eftersom lilla farfar kommer imorgon. har även köpt godis på ica. sen jag har suttit vid tv:n och sett på svensson, svensson. och max (gabriel odenhammar) var så söt när han var mindre. har också tagit en promenad med mammut, blev även lite kort på det. sen har jag tagit ett fotbad, och smörjt in mina fötter i alla sorters krämer, och klippt tånaglarna. och nu sitter jag här.
min kära morbror kommer ikväll, och äter och ser på tv. det gamla vanliga!

igår på idrotten hade vi tantgympa. eller kärringgympa, eller vad man nu än kallar det. eftersom marie som har idrott med tjejerna är ledaren på tantgympan. så det blev tantgympa på schemat. man tror inte att det är så jobbigt, men man blir jättesvettig, och träningsvärk får man lite överallt på kroppen. och det tyder på att man har arbetat med kroppen. så jag känner mig nöjd, lite träning sitter ju aldrig. fel. sen har mina joggingskor blivit för små, så måste in till linköping ganska snart och köpa nya joggingskor.

peace & love!

fredag

en fredagkväll är alltid så skönt. förutom att 50 % av min familj är inte hemma idag. kalle är på klassfest, och mamma är på triss. så det är bara jag & pappa hemma. o det blir väl som vanligt, vi äter gott, pappa tar tv:n i vardagsrummet, och jag tv:n i mitt rum. eftersom när pappa o jag är ensamma hemma kan inte vi va ense om vilket program vi ska se.
och om jag nu hade en bärbar dator skulle jag ha den i mitt rum, och se på tv samtidigt. och då kankse det slinker in ett inlägg då o då. men nu har inte jag någon bärbar dator. vilket jag gärna vill jag.
men min födelsedag är ju inte så jättelångt borta heller, men en bit är det kvar. lite mindre än 2 månader.
och önskelistan ser ut så här:
1. laptop, eller pengar till en.
2. alla oc säsongerna i en enda box!
3. vänner säsonger!
4. pengar.

mer än så är det inte. eller mer o mer. oc-boxen är ju inte den billigatse, eftersom en säsong kostar runt 400 kr, eller va det nu är!
och så älskar jag ju vänner, fanny min kompis har ALLA vänner säsonger. så hemma hos henne ser vi på vänner och äter kakor, och har fannys EGNA laptop i knät och surfar lite samtidigt. riktigt skönt och avslappnat kan jag säga.

men när en laptop kommer i mina händer, så kommer jag troligtvis att blogga mer, och försöka få tag i någon som kan fixa design o lite sånt. o mer bilder ska komma. just nu får jag helst inte lägga in mer bilder på familjens dator, eftersom minnet är snart fullt, och datorn är seg. men snart, snart den 21 mars, så kankse en laptop är i mina egna händer.

snart, i mina egna händer.

överraskning!

imorgon i skolan kommer jag med en överraskning! och jag blev så glad, när jag fick höra detta! jag hoppa upp o ner, och skratta, och nästan grät! för så jävla glad blev jag!

lisa, du kankse kan lista ut nu? men jag är bara så underbart glad för din skull, för så mycket som tid som gått till spillo, så JA! ÄNTLIGEN!

jag älskar dig. <3

onsdag

att rubriker ska vara så svårt! men ni får nöja er.
hade fysikprov idag iallafall, min svagaste sida, - efter biologi!
provet gick väl sisådär, när man ska svara på frågor, super enkelt. men när man kommer till den sidan där man ska visa och sätta ihop saker, och den lampan ska lysa, och den ska va släckt, där bryts min kontakt med hjärnan.
att no ska vara så förbaskat lamt, och tråkigt, och svårt för mig! undra om det finns speciall no, för sånna som mig?
OM det finns, så stor jag högst upp på den listan iallafall.

slutade 14.50 idag, så tog 15.00 tåget hem. och det var tyvärr inte kustpilen som kom, det var ett gammalt litet, och äckligt tåg. och sa jag litet? men jag fick en plats iallafall, jag tog den sista platsen. och så kommer några tjuriga killar och muttrar och går vidare och letar efter en plats. och så sitter jag där, - med lite skuldkänslor, att just jag tog den sista platsen.
haha nej. skuldkänslor hade jag inte. men, that's the life.

och idag fick vi reda på en dålig sak. vi har engelska prov på tisdag och onsdag. mindre än en vecka kvar. så för mig blir det plugga i helgen. men engelska är iallafall min - starkaste sida. om inte tyska?
men det har hänt något med våra tyska lektioner, de har blivit otroligt tråkiga på sistone. kanske för att katarina inte låter oss prata lite mycket längre? idag iallafall såg vi på en film, och en kille som var med där i såg ut som bert. ni vet han bert ljung, fast han prata tyska. ett gott skratt spred sig. sen sjöng de en låt, och den fastnar på hjärnan.
Ich heisse (ingen aning om hur man gör ett tyskt dubbel S?) Marko. Och så va det lite med födelsedagar också, men lisa & jag sjöng den låten hela tiden sen. men nu har jag glömt bort melodin.

men nu skriker pappa efter datorn. Schuss!


söndag.

vad betyger en söndag för mig? jo, lite ångest. jag får lite ångest över att det är måndag imorgon. men det är inget att göra åt, det är bara att gå till skolan o göra dagen klart.
den här veckan tror jag inte det blir mycket prov, har bara ett prov inplanerat så länge. fysikprov på onsdag. och fysik tillhör no, och no är inte min starka sida. men jag gör mitt bästa då. på tisdag är det tema dag i skolan, antingen halva eller hela dan går bort. men även om det är halva dan, så går 80 minuter no bort. så jag jublar lite. men man missar slöjden, och det är inte så bra, för jag ligger efter med utvärderingen. och utvärderingen är bitte noga med. jag hatar henne, bitte går inte att gilla. jobbig på alla sätt o vis. och om det är någon som gillar henne har den personen lite fel i huvudet. men som sagt man kan ju inte alltid gilla alla. och en del lärare på värgårn är avskyvärda. rolf för att ta ett bra exempel. han tvättar aldrig håret, använder inte deo, tvättar inte sina kläder (ser det ut som) och om han nu tvättar håret använder han inte mjällschampo. och ni vet, rolf har sånt där långt äckligt hår uppsat i en hästsvans. så det verkligen syns när det tvättas. och mjället, ja! det ser ut som flera stora snöbollar i huvudet på honom. kanske överdriver en aning, men det är en sån sak man berättar för alla andra om man nu ska beskriva rolf. sen rolf gillar tjejer med urringning. så se till att ha en knäppt kofta eller munktröja över om ni har rolf. jag o lisa är noga med det.
sen har vi ju calle. han kan verkligen igronera har jag lärt mig. när man väl räcker upp handen, och för en gångs skull KAN svaret, så tar han någon som INTE kan svaret. och när man behöver hjälp är han lite seg i att förklara. han tycker verkligen att biologi är kul, och brinner för det han gör. han tror att vi tycker det är kul med biologi och avgudar honom. well, det va rätt kul att prata bort en hel lektion, och vi prata bara om hans armskada. för han har bara en arm. låter äckligt, men jag skulle aldrig klara mig med en arm, för han klarar sig utmärkt.

det var några av de konstiga lärarna. sen har vi ju våran svenska lärare åsa. som jag fortfarande tror jag hormonbesvär. ena dagen kan hon flyga på rosa moln, ena dagen är hon en djävul som hatar oss och älskar att skälla ut oss. mig har hon aldrig skällt ut (på nåt sätt tror jag att hon inte besvärars lika mycket av mig?) men man vet aldrig var man har åsa.

just nu ser jag på pappa polis. pojken julian, är så söt! kanske för att min kusin också heter julian. och min kusin julian, han älskar pappa polis. han tror att han är med i filmen.

sen fick jag en liten tjejsyssling den 18 januari, eller 17 januari. namn, vet ja inte. men jag får nog inte träffa henne förren om ett par år, de bor i stockholm. och maja & malcolm har jag inte träffat på 2 år, och de bor också i stockholm .
ännu värre med robin, och han bor hälften i brokind och hälften i gamleby. han har jag inte träffat sen alla hjärtans dag när jag gick i 2:an. haha!




aaaaaa

www.jfannyy.bloggagratis.se

har också skaffat, och ni lär ju se var jag skriver som mest! ;) troligen bloggagratis, eller blogg, eller vad fääen, jag vet inte! vi lär väl se!

ciao!

aaaaaa

www.jfannyy.bloggagratis.se

har också skaffat, och ni lär ju se var jag skriver som mest! ;) troligen bloggagratis, eller blogg, eller vad fääen, jag vet inte! vi lär väl se!

ciao!

De mest dåliga dagarna på början av året!

att en vecka kan börja så bra! redan på måndagkväll kände jag mig dissig och började hosta. Mamma sa att du stannar hemma imorgon.... och det beslutet va bra. 39.2 graders feber! Och jag undrar om jag gått ner något i vikt? för när jag får feber blir jag aldrig hungrig, bara törstig och kissnödig. så hela tisdagen låg jag i soffan, och där svettades jag, eller så frös jag, va jag inte i soffan var jag på toaletten, eller i köket och fyllde på med mer jucie. men jag försökte att inte gå så ofta på toaletten, eftersom jag blev yr när jag reste mig, vilket jag fortfarande blir. igår iallafall hade febern sjunkit till 38.3 som lägst, men då var det en timme efter en panodil kur, som högst var jag uppe i 38.7! även natten till tisdagen kunde jag inte sova, antingen frös jag, eller så svettades jag. pappa kom ner då o då, och kolla hur jag mådde. han massera mig, när jag svettades tog han en blöt handduk och drog i pannan, när jag var kall krama han mig, och sa att allt kommer att bli bättre. Och idag svettas jag bara, har blivit jätteförkyld. men även om jag känner mig dissig imorron också kommer jag. svenskaprovet vill man mer än gärna ha gjort. så dagen blir att plugga: matte, tyska och svenska.

slutsats: att inte sova, inte äta tar på krafterna!

ciao.


sjukstuga

hemma hos mig går det något virus. lillebror har 39 graders feber, hostar. mamma har 38 graders feber, hostar, ont i halsen. och nu har det smittat lite på mig, jag hostar, ont i halsen, känner mig varm. men när jag tror att jag har feber har jag aldrig feber. så, jag har väl antagligen inte feber. får se hur det blir imorgon med skolan. allmänt är det ju vanligt. det rullar på. vaknar, går till bussen, skolan, åker hem, kommer hem, äter, ser på tv, läxor, dator, tv, sova. okej, det här var bara i några få ord, men att dra allt, varenda detalj orkar jag inte med idag, eller någon annan dag.

men nu ska jag göra något vettigt. ta febern t.ex och uppdaterar om den, och ser om jag har någon.
jag säger så här: 1 % chans att jag har feber. 99 % chans att jag inte har.

ciaooo.

fanny, emmy, fanny!

det är så det ska va! för så jävla kul som vi har är svårt att nå toppen på. vi gick och köpte godis, gick till bion. och så står det att den är inställd, vi börjar att skratta, och vandrar glatt hem till fanny. där ser vi på vänner, eftersom fanny har ALLA säsongerna! hah, sitta där och maffa i sig godis med de allra bästa och se på vänner, kan det blir bättre? hah, NEJ! 

va ju även med mika idag, o vi hade skoj. såg på lite film och prata. :D att lika skönt att prata ut med dig! :)
men nu är jag trött, men jag ska inte sova än, tänkte se klart på filmen som jag & mika satte på. fick en ny film för inte så länge sen: my boss dauther. vi hann inte se halva, men den var rätt rolig. haha!

 
för att fylla ut inlägget lite blir det en bild på mig. en ful!

ciao.

FEF = fanny, emmy, fanny.
ja, vi är två fanny! :p

ny regel.

just nu idag inför jag en ny regel, som både minskar på mitt nördande vi datorn, och mera kommentarer. eftersom jag inte får några kommentarer, så blir det inget kul att skriva så att. jag skriver ett nytt inlägg när jag fått en kommentar på det förra. på det sättet, måste ni kommentera om ni vill att jag ska skriva ett nytt inlägg. hur smart är inte jag?
men vem vet, det kankse inte går så bra, som jag tror & hoppas på.

idag kommer mormor & hennes syster birgitta hit, och fikar lite. eftersom morfar&morbror är i london och ser på fotboll. och så var det länge sen vi träffa birgitta. jag träffa henne senast i somras.
sen efter det ska jag va med mikaela en liten stund (gar egenligen inte tid med det, men jag har lovat henne sen länge), sen klockan 18.30 börjar high school musical 3 är i rimforsa på bion, så den ska jag, emmy & fanny se. fullproppat schema idag. och nu måste jag duscha, och plocka i ordning lite på rummet. men jag måste ta mig i kragen och sätta i gång nu. annars skjuter jag bara upp det.

and next: a shower!

ciao.

fredag.

denna vecka har gått så fort! skönt & bra. men nästa vecka vankas det grammatikprov, språkläxor, fysikläxa, matteläxa.  nästa vecka har jag fullt upp med läxor. så då kan jag troligen nästan säga att det inte alls blir många inlägg. det blir iallfall mindre än den här veckan. en varning i förväg!

jag har fastnat i en jättebra & vacker låt. nu tror lisa säkert att det är samson med regina spektor. den är det inte, men den kan jag rekommendera, så bra den är! men det är faktiskt en annan, som är svensk! en som är jättefin att sjunga på bröllop eller på begravningar, och inte alls går för lågt, eller för högt. perfekt tonart att sjunga. jag menar ju såklart: det vackraste jag vet, med cecilia vennersten. 

 
och det bästa är i slutet, eller i slutet o slutet. men när hon höjer rösten. aah, så fin låten är!

ciao.

glöm inte let's dance idag. tv4 20.00! RÖSTA PÅ MAGNUS SAMUELSSON!! :)

onsdag

En vanlig dag, är som alla andra dagar. Och denna dag är precis som alla andra, vanlig alltså. Det har inte hänt något speciellt spännande. Förutom att Lisa var okoncentrerad iprincip hela dagen. Fysiken ska vi inte prata om, det såg ut som om hon skulle somna vilken sekund som helst. Men hon klarade sig.... Rätt tur där!

Och nu har mamma och jag pratat lite om mina gitarrlektioner. I åttan slutar jag, med min lärare (läs:är 20 år)  blyg, och säger inte mycket. Nej, jag & Lovisa vi lär oss knappt inget! Jag lär mig bara ett par skämt som jag själv kommer på, och Lovisa skrattar. Och han sitter och flinar, och är blyg. Jo, så är våra lektioner ungefär, fast mer skratt och de är längre. Det här är bara i kort format. Men i orkestern har jag ju redan slutat i. Och jag behöver nog inte säga varför, ni hör nog på ordet O-R-K-E-S-T-E-R! Bara ordet låter tråkigt, och det är just va det är!! Tråkigt, Långtråkigt, Och man kommer hem SENT! Och nej, inget kul alls. Och en av orkesterledarna är från Filippinerna, och kan inte ren svenska. När han ska säga: börja, uttalar han det som: borja. Och den andra vill alltid ha lite action. Och han är smålänning så han uttalar det: jag vill ha lite äction. Men det går inte få action/power i en låt, som spelas i Harry Potter. Ni vet väl lika låtar som spelas i Harry Potter, bara massa låtar med 300 fioler. Och hur många fioler har vi: NOLL! Och så hör man lite tvärflöjt ibland, men det har vi några av. Men man hör inget gitarr, bas, piano, trumbon, trumpet, saxofon, trummor. Haha, vad fan gör vi då där? Nej, tråkigt tråkigt, TRÅKIGT!

Sen kan vi ju ta ett annat exempel en annan gång om våran svenskalärare Åsa. Bara namnet skrämmer mig nu, och kan ju säga, hon har inte gjort ett gott intryck på mig iallafall. Skriker åt oss åt inget. Ibland har hon med sig sin son, som kastar sin nalle björn på oss, och vi är ju inte förbereda på det så vi hoppar och skriker till! Men NEJ! Då får vi själv för det!!! USCH!!

ciao.

det finns ju roligare saker, men just nu har det inte hänt något speciellt roligt.


en ledig stund för en sekund.

lite ledighet för allt prima. tyvärr var ledigheten för bloggen, men jag har inte suttit vid datorns en i söndags. eller jo, satt i fem minuter igår för att kolla bilddagboken. och jag tror inte att det blev något inlägg i söndags. så, förlåt för det då. men, härda, härda.

jo, i måndags fick vi ju en ny tjej i klassen, hon var ju snäll & så. men de personerna som gör att hon får "gott" intryck på skolan börjar ju va snäll mot henne, och massor. jag menar ju såklart de allra "töntigaste" i klassen. och idag var hon inte i skolan, sjuk eller nåt. men ändå säger "töntarna" så här på bdb:
ny tjej i klassen, vi blev kompisar. och då kommenterar den andra: men jag blev mer kompis med henne! och den andra på bilddagboken: molly & mathilda, ni är bäst ni är såååå söta!  och en heter till och med på MSN: molly (L) och Mathilda, ni är de bästa! ehh. hon var inte ens hela dagen i skolan igår, hon satt med mig på matten och prata med mig & lisa. sen när vi skulle gå in på so:n så frågde ju en av de där om de skulle sitta. bara för att de satt på EN lektion så är de "bästa" kompisar. aaah, ja, då är jag också bästa kompis med henne då. jag är inte avundsjuk, men jag blir bara så trött på dem som tar ut en "seger/kompis" i förskott. de vet inte ens vad molly tycker om dem. för molly sa inte mycket, och en lektion! HERREGUUUUUD! :o

eller vad tycker du lisa? ;)

ciaoo.

idag börjar andra avenyn, 21.00 svt 1.

inköpen.

det har jag inköpt idag då.

 
svart cardigan, gina 179 kr.
tröjan/tunika som jag har under köpte jag förra lördagen, gina 129(?) kr. igronera mina mjukisar.
 
örhänge, glitter, 50 kr .

foundation, h&m 50 kr.

och i somras började jag med en dagen outfit, den höll väl i en dag, men jag tänkte börja med det nu igen nuva, men inte idag, antingen börjar vi imorron eller på måndag.

ciao.


shopppa!

anna o jag åkte in till stan idag. vi tänkte ta tåget, men vi blev inte förvånade när de sa att det var inställt, så de satte in en buss istället. o då blir man ju glad, för då åker man gratis ju! sen va det massor på leo(gränden) som dela ut flygblad om typ någon dans eller något. det kom en kille fram i våran ålder, jätteful! men han trodde verkligen att han var snygg. och så fråga han om vi ville ha något, han trodde väl att hans charm kunde charma oss, men han hade ju ingen charm. haha.
sen kom det några tjejer och fråga om vi hade fått något flygblad, anna tänkte säga nej, men jag hann före och bara: JA!
jag blir så arg på de som håller på att dela ut flygblad. de är jobbiga!

i stan hittade jag inte så mycket, en cardigan från gina, 179 kr. ett par örhängen från glitter 50 kr. och sen en foundatiton från h&m. inte sån där dream matte mousse, jag kör på en annan, som jag tycker är bra, kostar bara 50 kr. kanske inte bästa foundation, men den duger lätt åt mig.
sen åt vi på thai coconut, som vanlig. och jäklar så gott det är. anna tar wokade nudlar med kyckling o grönsaker, och currysås. jag tar också det, fast med jordnötssås, för jordnötssås är så mycket godare! 

men nu ska jag dra åt skogen. haha, nejnej. jag ska dra åt köket o äta, har börjat bli riktigt hungrig nu asså.

ciao.


SKOLK PÅ LÄRARE!

jag tycker att lärare också kan få skolk. jo för att våran tyskalärare glömde att hon hade lektion idag. vi satt där i 10 minuter och väntade. tillsist gick jag o några andra till lärarrummet, men nej, där var hon inte. men carlo visa hos hennes rum, han slet upp dörren, och där sitter hon. ni skulle sätt hennes min när vi kommer in där och säger:
- öhhhh, vi har lektion nu!
hon bara stog och gapade. och sen springer vi ut där i a-korridoren i asgarv. alla undrade nog vad vi garvade åt. men haha, men vi hade bara 30 minuter tyska i stället för 40 minuter. hah, rätt kul! :)

men iallafall vi ska ju få en ny tjej i klassen ju, molly. hon ska bor i där jag bor, asså i rimforsa. och mamma visste vart hon flyttat in. haha, hon hade flyttat in i det huset min familj hade vart på visning på i somras. haah! typ jättelitet är det :p
& lisa kommer du ihåg den svergiebilen som åkte utanför fönstret på tyskan igår? hah, det var deras bil det. ;)

nu tycker ni att låter som om jag söker info om henne, men så är det inte. :p
imorgon ska jag till stan med anna, måste ringa henne snart eller nu..

ciao!

ont utan träning?

jag har sån träningsvärk. det brukar man ju få om man inte stretchat när man tränat, ingen big deal tänker ni. jo, grejen är den, jag har inte tränat?
det gör jätteont i ljumsken o ner, det känns som om jag har träningsvärk och den lättar inte när man försöker slappna av i soffan. jag kanske har strekt mig? men haha, hur då? har varken haft gympa idag, eller gjort något ansträngande.
bara sprungit lite över skolgården, knuffat på mig bussen, och gått hem. det är nåt som inte stämmer.

sen har jag en liten rolig nyhet, min klass ska få en ny klasskamrat, molly heter hon. har inte träffat henne än, men nästan hela 7B har, hon var i musiksalen när de hade musik, och anna tjuvlyssna lite och då hörde hon:
- hon ska gå i 7A.
och med anna's sms-fingrar, så sms:ar anna det till mig. och jag trodde ju då att hon skämta, för jag menar att, 7B får reda på det före 7A. hah, men det visa sig va sant.. men troligen börjar hon på måndag.
hoppas bara att hon inte är en dryg-stockholmare eller något. kajsa & jag skrev ner en lista på vad hon kunde va för något, det blev allt från emo till "miss perfekt". men det återstår o ser. 

och en till bra & rolig nyhet, inga läxor denna vecka. jag jublar! och det är en lärare på skolan, antingen har börjar äta för mycket, eller så är hon med barn. och man kan ju inte fråga heller. för tänk om hon INTE är med barn.

ciao.

imorgon är en ny dag, med nya tråkigheter.

just precis, imorgon börjar skolan. och jag är inte direkt pepp på det . men som jag tidigare sagt, vad är man utan skolan?
jag tror inte att jag kommer att orka palla mig upp imorgon bitti. har gått upp tio, halv elva de senaste dagarna, och nu ska man helt plötsligt upp kvart i sex. nej, något säger mig att min hals som just blivit bättre, kommer att bli värre imorgon. men jag har ju saknat en del också.. även fast jag träffat en del också. men just nu blickar jag framåt, vilket som jag tycker man borde göra för att ha en andledning till att leva vidare.

det jag blickar framåt till är:
.... sportlov
.... påsklov
....
födelsedagen 21 mars
.... studiedagar
.... skolavslutning.
 

förra året fyllde jag år på påsklovet, eller rättare sagt på långfredagen, men jag vetinte om det är påsklov vecka 12 i år igen. 

idag tycker jag att jag vart duktig, bloggat tre gånger, kanske nya blondinbella? - brunettfanny? jag tycker att blondinbella är lite märkvärdig. hon är blott 18, hon är som om hon var 30 bast. tjänar pengar på att blogga, äger företag, ska nu ställa upp i let's dance. jag undrar hur det går för henne i skolan? hon skriver att hon går i skolan, och vill bli advokat. men läser man hennes blogg, hon skriver aldrig att hon vart i skolan, bara om sina möten, taxiturer, och vad hon har shoppat in i dag. såg ni henne på tv4:s nyhetsmorgon i morse? det gjorde jag, (inte hela) men herregud! hon är väl ändå inte så rik o så känd. hon är faktiskt ingen britney spears.
men min åsikt som sagt!

ciao.

i'm walking on sunshine.

Och nu kommer de älskade bilderna jag lovat er. Förvänta er inget stort, har ingen systemkamera, och är inget behov av det heller. Jag tycker ska man bli nåt inom foto DÅ kan man ha en systemkamera, men annars bara för intresset så kankse det blir lite dyrt. Jag menar, ska man ha en riktigt bra kostar ett runt 10.000 :- Men det är ju min åsikt.

 (har dock pulat lite med ljuset i datorn)
 
 

nu blir det små bilder, som blir klickbara.

    
    

jag tog lite mer bilder, men de kommer kanske upp någon annan gång. men nu kommer en bild på mig och min stickade tröja som jag köpte i lördags, och jag Ä-L-S-K-A-R den!
 

ciao.



knep o knåp.

pyssel och sånna grejer, är inte min grej inte. det blir bra ibörjan, men sen får jag den dära idén som man säger att:
- "men det kan ju inte gå fel, det kan ju bara bli snyggt".
men vad händer då? jo, allt blir bara helt fel, och fulare blir det, så när det är julpyssel i skolan, då är jag den som sitter tyst och inte försöker göra den avancerade saken. ett julkort brukar jag göra. och det är svårt nog för mig, att få det perfekt, men inget är perfekt, så inget kan bli perfekt.

men att fixa blogg, är ungefär som pyssel för mig, - det kan bli jättebra, det kan bli jättedåligt.
o mitt fall blir det alltid dåligt. så jag försöker inte ändra för mycket, bara lite typsnitt. men då blev det också tydligen fel, nu kan inte bilderna visas som jag lägger upp i ett inlägg (dock min dator kan det också va)
så därför vill jag veta, om ni scrollar ner lite, och kollar om ni ser de inläggen med nån bild i, och ser om det är en svart ruta med ett rött kryss i. säg då till mig! för jag hade tänkt att lägga in bilder i ett inlägg lite senare idag. för jag ska snart ut o fota lite. solen lyser så fint som snön, perfekt. men det blir ju bara onödigt då ju.


ciao. 


EDIT:
jag ser nu bilderna i inläggen.


and next: the holiday is not over.. yet.

jullovet börjar lida mot sitt slut. jag börjar på torsdag, efter som den 7 januari är en studiedag. hurra för studiedag. en studiedag är faktiskt riktigt skönt att ha. det är ju lov också, men ett sommarlov kan bli riktigt lång tråkigt ibland, en regnig dag, det åskar, strömmen har gått. nej, då är det inte kul! men ett sommarlov, men sol, bad, grill, ja, då lockar inte skolan. jag kan tycka så här: skolan är inte kul o kul, det finns ju roligare saker att göra, men är de sakerna mycket bättre? nej, inte de flesta! skolan har hjälpt oss med mycket: att läsa, skriva, räkna o mycket mer. det är många som säger: usch f*n jag HATAR skolan!!! och så är de jättetaskiga mot lärarna, men det är inte lärarnas fel att ni måste gå i skolan, det är inte deras fel att ni inte tycker att det är nödvändigt. då tycker jag att ni kan vända på det hela istället. om inte ni hade gått i skolan de här åren ni går, vad skulle ni kunna göra då när ni är vuxna? bo hos era föräldrar, ligga i sängen hela dagen, dricka cocacola och äta chips, är kankse det ni kommer att göra! nej, jag är tacksom över att vi i sverige får gå i skolan, får skolmat. visst den är ganske inte världens godaste, men bättre än inget! jag kan också tänka som ni är klockan ringer 06.45 , att jag inte vill gå till skolan, är för trött! en del säger hatar, men hata/hatar är ett starkt ord, som kankse andvänds lite för mycket. en sak säger jag om läxor, vi är i skolan ca 8 timmar, 5 dagar i veckan. o destu högre i klasser vi kommer, destu längre kan dagarna bli. och räcker inte 40 timmar i veckan? nej, det tycker det tydligen inte, nu får vi läxor som ska göras efter skoltid. vad har vi då för fritid? knappt ingen. skolsköterskan säger att: ni ska röra på er, äta rätt o må bra. MEN! om vi ska kunna röra på oss, behöver vi fritid. och min fritid tar alla läxor upp. jag hinner inte ens vara med mina kompisar, för jag kommer hem vid fyra, trött o dan. då är det läxor som är högst uppe på schemat. nej, läxor tycker jag de kan ställa in. skolan har vart bra till mycket, men det ska inte få dra över våran fritid.

ciao.


haha, vilket jäkla inlägg. men jag bara fick för mig något.

jag är i målbrottet.

när jag har ont i halsen blir jag väldigt hes. och ja! det är jag nu! och det låter som om jag är i målbrottet. det är på gränsen till skrämmande ju!

ska strax bara packa lite stuffs till en grej! & jag har suttit och garvat en stund åt julia! HAHAHAHAHAHA!
lycka till med din lisa kväll säger jag. sweet dreams! :D


men ska gå nu, hejdå!

ciao.

dan har vart super (y)

var ju i lkp idag och shoppaaa! hittade allt för mina presentkort. på gina & h&m. fast på h&m har jag fortfarande 150 kr kvar :D 

& jag köpte.
stickad kofta, gina. 199 kr.
2 "tunikor" eller vad man ska kallat gina. 179 kr/st.
 2 bhar h&m, en för 98 kr, och en för 129 kr.
och typ hårspännen,fast dom syns knappt inte, kommer ej ihåg vad de heter men h&m. 20 kr.

det var det, men så köpte jag lite hemlisar också. :D

men nu ska jag spela word tour som lillebror köpte. men det dampar rätt ofta. ibland startar det inte, och ibland så hackar det. men! kul är det! och jag äger på trummor.

ciao.



DET FINNS ETT EGO INOM MIG!

ett enormt faktiskt. har tagit säkert 100 bilder på mig själv ikväll, och det är bara 2 som får komma upp. inte för att jag ser bra ut, men ni ska se de andra. USCH! jag skulle bara skrämma livet ur er ju. :o

 
 
världens fulaste tröja jag vet, men jag måste gå i fula pösiga tröjor när jag är hemma :o

JO! sån är jag. när jag är hemma kan inte jag gå i stuprör och t-shitar. nej, för mig är det mjukisar och en stor pösig tröja. brukar ta pappas ibland . :$  men det är endast när jag är hemma. och nu råkade ju den fula tröjan komma med på bilderna. men who cares? it is me!

ciao.

det känns UNDERBART!

Idag känner allt UNDERBART! Jag vakna idag av att jag ja, vakna. Annars vaknar jag av tv:n, men jag sov. Vädret är underbart, alltså pefekt fotoväder. Pappa lagar god mat, lasange. Jag ska va med Mikaela, och hon är underbar!
Och jag längtar tills imorgon, för då ska jag & min familj till stan och spränga alla julklappspengar. Kalle & jag har pratat länge om ett guitar hero world tour, och vi trodde det bara fanns på ps 3, men det fanns tydligen på ps2 också, och Kalle fick 3 presentkort på Game, så det är Kalle som handlar det. Och jag handlar kläder, funderar även på ett par örhängen som jag såg. SNYGGA E DOM! :D

Jag skulle gärna gå ner till rinken och åka skridskor, tar ju bara 5 minuter att gå dit. Men alla killar spelar bara hockey där, och dom blir arga om man är i vägen för dem, men de äger väl inte rinken eller? Min pappa var faktiskt med och byggde den!! Men morbror sa att på sjön var isen 10 cm tjock, men ska jag gå dit ner tar det ca 30 minuter. Och det orkar jag inte nu! Och sen tror jag att mina skridskor är för små, förra året fick jag aldrig chansen att åka skridskor eller skidor. Och jag som älskar att åka längdskidor! Jag körde en längdskidor-tävling, och jag VANN! Alltså, jag vann min klass! :D
Hihi, jag är stolt (a) Men det går inte att åka skidor, nästan ingen snö. Och mina skidor är nog för korta dom med.

Nej, nu ska jag sluta klaga! Vädret är ju faktiskt fint, solen skiner, och det är ett par minusgrader. PERFEKT FÖR ATT FOTA!

så, innan jag går till mika ska jag nog gå ut och ta lite kort. passa på nu, när det är ljust ute ju!


ciao.


dagen efter.

... det känns som om jag är bakis! och jag har inte druckit någon gnutta alkohol. jag har drucikt pommac, läsk och haffat i mig snacks. och skrattat jättemycket. men jag, maja & sara. vi kommer på dom allra roligaste sakerna efter tolvslaget. & är det ju 2 timmar till man ska hem. men iallafall, vi hade så jävla kul!! vi tog massor med roliga kort, & ja ack så kul vi kan ha! :D

i början så var ju småttingarna alva och otto med, alva är 5 (tror jag) och otto är 3 (tror jag)
alva har sån jävla energi och en envis är hon, men så söt.
otto är minikopian, om alva gör en kullerbytta, ja då ska han också göra en. men han är dessvärre mycket busigare och så bajsa han ner hela sig. inte undra på att det stank fan! :p

och sen när dom somnat, det är då man kan börja släppa loss. för först såg vi på någon hundfilm som dom hade med sig, sen på ronja rövardotter som dom också hade med sig. men sen sov dom, så då såg på pretty in pink som tv4 visade. sen var det tolvslag, och sen såg vi klart på pretty in pink. och för att vara helt ärlig, jag kommer inte ihåg något från pretty in pink. aja, sen efter den satte vi på the rookie, som vi hittade i en hylla (ja, vi var varken hos maja & sara, eller hemma hos oss) så kände oss som hemma och satt vid tv:n. och i den där the rookie var det massor med fula gubbar, som vi hade kul åt. hihi, (a)

 
fotograf: jag! har en inställning på kameran: fyrverkeri. och det blev ju rätt bra. :D
 
maja, jag, sara. SÅ KUL HAR VI! :D

jag bjussar på mig själv ;)

ciao!

RSS 2.0