första advent, & jag ska snart ner och handla.

Hej alla smala som tjocka. Det är första Advent idag, och det betyder: adventsfika, och tanken att: "snart-är-det-julafton" har kommit till min hjärna. men kloka är vi i min familj. vi har glömt att köpa ljus till adventsljusstaken så vi ska ner och handla snart. vi ska handla: ljus, pepparkakor, för vad är advent utan fika med pepparkakor, INGET! och sist men inte minst ska vi handla: radio och tvkalendern. vill skulle köpa den i veckan, men mamma glömde, sa hon. inte för att jag är beroende av den, men det är min kära lillebror, som absolut måste ha en tvkalender. men jag är mer beroende av chokladkalendern. och den har vi redan köpt, så där kan jag pusta ut. :D

& ni har väl inte glömt att idag (eller igår) så ska/skulle stjärnor och ljusstakar upp ur alla lådor och komma upp i fönstren. jag tänkte att senare idag ska ni se hur fint jag har julpyntat med rum, jag har till och med en liten gran, (a) men inga tomtar, för dom får inte komma upp än. jaja.

och jag tänkte börja med en ny sak: dagens fråga.
jag ställer en fråga och så ska ni svara, så här kommer, DAGENS FRÅGA:
- hur brukar ni "fira" advent?

ciao.


vem?

hej alla. jag har funderat på en sak. vet ni vem jag är? vet ni vem som är tjejen bakom denna blogg, & skriver så att fingertopparna är on fire. om ni inte vet, så får ni reda på det.... nu :)

jag heter fanny johansson. är 13 år, men ser ut att vara ca 3 år äldre. när folk frågar vilken klass jag går i och jag säger sjuan tror dom att jag har gått om ett par år. knäppt? jag är lång, 172 cm. jag är inte tjock. jag vill träna mer, men när jag väl ska så är orken på noll. min månadspeng ligger på 500 kr, beroende på hur mycket jag skött mig & tränat. jag har en lillebror som jag älskar vissa dar, och hatar andra dar. jag har ett godisberonde, men jag försöker att vara duktig och bara äta på lördagar. jag står väldigt nära min mamma och kan prata med henne om allt. jag har bara en enda kusin som är den bästa. har 4 halvkusiner, och 3 av dom är äkta fjortisar och har 230358542310,0 kg foundation på läpparna, + dubbelt så mycket i hela ansiktet. jag bor i en liten håla, som inte har allt, men jag trivs där, och skulle inte kunna tänka mig att flytta till stockholm, eller kisa. jag gillar töntiga program som zoey 101. och så gillar jag amerikanska serier, som: one tree hill, oc, vänner, you name it,. jag blir aldrig kär, förutom om den personen blir kär i mig. cafelatte färg är den snyggaste färgen på hela jorden, och mitt rum går bara i kulören brun. jag tycker att engelska är lätt som en plätt. jag har lätt för tyska. dessvärre svårare för matte och no ämnen.  

det finns ju mer fakta om mig, men inte vad jag kommer på at the moment. 

ciao.

hoppas, hoppas.

guten morgen. idag så kanske jag ska till mikaela, som är på sjukhuset. om hon orkar, hon har operats. hon opererades i 5 timmar, i onsdags. fatta? 5 hours, det är ju som en evighet. eller en hel skoldag. tänk och lika nersövd och typ veta att folk skär upp mig och ska gräva i mig. inte för att man tänker när man sover med narkos. men, tänk om?

jaja, & ni ska veta, jag saknar min mika. :dd inget, INGET är sig likt utan henne. på bussen är allt tråkigt, iallafall på hemvägen på fredagar. eftersom anna,emmy & fanny inte slutar samtidigt som jag då. det är inte kuuuul.

aja, ska pynta lite idag också, och köpa godis. eftersom förra lördagen var godisfri så är skiiiitsugen på godis. fast. jag åt ju lite igår, men det var inte mycket.

& eftersom jag saknar mika, så ska ni se en bild och se hur roligt vi har,
och vad ni går miste om, eftersom ni inte är kompis med mika.
 
förlåt mig, men det visar bara hur kul man har :D

ciao.

snart är det advent, här i vårt hus.

ja, på söndag är det första advent. ;dd & advent är myysigt. man känner att julen snart är nära, väldigt nära.
och imorgon ska min familj iallafall sätta upp adventssakerna. ännu mer julkänsla. och det är härligt.

och fredagen idag i skolan har varit skitbra. på matten fick vi chokladboll & saft i cafeterian, och sen fick vi håltimma.
och på so;n fick vi pepparkakor och clementiner, och så såg vi på film. slappt. :L och svenska provet fick jag reda på idag, som vi hade 3 veckor innan höstlovet. ligger på VG nivå. :D 

dagen hör ni ju, den har varit super. förutom att lisa var sjuk, och mitt i hela skoldagen blir ida också sjuk. inte bra. och en dag utan lisa, är som en dag utan kläder. okej, dåligt exempel, men allt blir så jävla tråkigt utan min lisa.

och ni kan ju bara veta hur bra jag & lisa känner varandra. igår på so;n så nyser vi i kör. först jag, direkt efter lisa, och direkt efter lisa nös jag. hihi, (a) och samma humor har jag, ja? jag menar, vem tycker inte att mesopotamien lika gärna skulle kunna heta:  mesopotatisen. daaa. ;)

ikväll skulle pappa på julbord med arbetskollegor, så morbror kommer upp ser på idol. & mamma har lovat att göra jordnötsås, min favorit!

ciao.

wake me up, when christmas starts

.. fast egenlitgen ska det va: wake me up, when septemeber ends.. green day, vettni.  ;dd iallafall .
till julia; du kommenterar inte längre! JULIA, FYYYY SKÄMS PÅ DIG! ;p

så, nu har julia fått lite saker hon ska göra. haha. o jag hatar när snöns håller på att smälta bort. det ska va sån snö då den är "kall" och man inte bli blöt om man har termobyxor på sig, men nu blir man blöt. fyy uscchh. jag älskar snön när det snöar, och när den ligger och inte smälter. men jag hatar snön när den håller på att smälta. usch ja.

åter till verkligen. fast? så kan jag ju inte säga, snön håller på att smälta, så det är ju verkligheten.
nej, nu vimsar jag runt igen, som jag brukar göra, ;dd

har bara en enda läxa den här veckan - tyska till på fredag. och sen har vi historia prov nästa vecka, så jag har börjat läsa på redan nu, så kan jag ju det sen. smart, eller hur? ;dd

ciao.

pulkaåkning, inget för mig som är 13?

jag vill ut.... ut och åka pulka. för vi har en jättebra backe på våran tomt. kanske ska ge backen en chans iallafall? men är pulkaåkning rolig nu? jag menar, jag är 13, inte fem. men, när man ser snön vill jag ut & bara ha ett litet krig med lillebror :D ska nog tvinga ut honom lite, så kan vi tyå skratta hela kvällen åt det sen.

jag & min lillebror kan ha jättekul. men samtidigt när vi bråkar, och även om det är han som börjar. så är det jag som skulden för hela skiten. då hatar jag honom, men ibland älskar jag honom. för han är iallafall min lillebror, och kan inte tänka mig ett liv utan honom! <3 :)

ciao,

outside, is now snowing.

rubriken är faktiskt sann. har snöat sen jag vakna i morse. men det snö som värst när jag satt på matten och titta ut. jag ville bara ut & va 3 år igen, och leka i snön. härligt, eller hur? :)

och så kom jag på idag att det är bara en månad kvar till julafton! :D
kan ni tänka er, det var ju en månad sen vi fick höstlov! men så kom jag på en sak till, det snöar en månad innan jul, men då kommer ju ösregna på julafton. kan det inte vara julafton idag istället, så blir det ju iallafall en vit jul. och det vore ju inte fel så som det har varit dom här senaste åren. eller hur? :)

nej, nu ska jag sluta filosofera, och återgå till verkligen. och den känns toppen just nu! & jag menar det.
har bara en enda läxa den här veckan, och det är tyska tills på fredag. och tyska är min starka sida. :D faktiskt. ;)
fick 71/76 på det provet vi hade i fredags. :D riktigt stolt! :D och på biologi provet som vi hade för jättelänge sen hade jag 40/51, och biologt är inte min starka sida, men jag skrapa i alla fall ihop ett vg. :) och dessvärre på kemin var jag bara ett enda poäng i från vg. jag fick g+. det var pain in the ass. men på so provet som vi hade för 100 år sen, fick jag 48/52, mvg där med! :D jag är faktiskt rätt stolt över mina betyg. eftersom jag HATAR!!!! no, så går jag inte in för det speciellt mycket, sitter mest & drömmer på lektionerna. och skrattar åt lisa. mkt roligare.

fast teknik provet  i onsdags var rätt kul, för lisas torn kunde inte stå. och jag fick inte ihop med min låda.
men usch, vad mycket skola det blev. aja.

ciao.

dansbandskampen är ett program.

såg på dansbandskampen igår. och scotts är så bra, (y) inte för att dom sjunger så mycket dansband, som jag dessvärre hatar, men killen som sjunger är sjuukt snygg. och sen fick dom ett erbjudande att vara med i melodifestivalen, i direktsänding, och dom visste inte om det. dansbandskampen blev deras uppbrott! men jag gillar dom bara för att sångaren sjunger bättre än robin b & johan idol, och så är han mkt snyggare. det kan ju ni ha robin & johan!

apropå idol så var det inte bra att anna åkte. nejnej, johan skulle åkt för länge sen. jag tyckte att anna skulle va bland som tre sista, med alice & kevin. men mina favoriter är ju kvar, alice & kevin. och jag fattar inte vad folk ser hos johan?
1. han ser ut som en tjej.
2. pratar som en också.
3. just nu när han är i målbrottet sjungar han inte bra, men annars är det helt okej, (y)
4. och han är inte snygg. okej, lite söt, men från en skala till 1-10 så är han på 1.

så. nu vet ni varför johan är sämst. jag vet, att jag skulle inte kunna göra det lika bra som han gör, för han kan ju sjunga när han inte är i målbrottet, men nu! nej, nu måste han ut!!!!

ciao.

 
dt är bubblor i gräset, (a)

hundar är också lite människor.

visste ni att hundar har mens? haha, jag fick reda på det idag, för farfars hund hade det när vi va där. hon hade typ en hund blöja på arslet och då fråga jag va det var;
jag: - men farfar, vad har alva på arslet?
farfar - ju ser du fanny lilla, alva har mensen.
jag:- får hundar det?
farfar: ja, roligt va?

fick även reda på att i den där svarta saken som satt på hennes arsle var det ett människo trosskydd. haah, höll på & garva ihjäl mig när jag fick reda på det. men hundar har lite tur: dom har bara mens var åttonde månad. men mensen håller på dessvärre i 2-3 veckor. jag visste faktiskt inte att tjej hundar får mens.

och alva (som hunden heter) såg så rolig ut i sin lilla blöja, eller vad man ska säga, men hon såg för rolig ut att jag inte tog kort på det. men när hundar har mens, heter det inte mens. det heter ngt på S, men just nu kommer jag inte på vad.

ja, farfar fyllde nämligen 70 år i torsdags, därför åkte vi till honom idag. :D

ciao,

om du vore jag, skulle du inte klara en dag.

hej. hur mår ni då? själv mår jag utmärkt, huvudvärken är helt borta. eller, jag känner av den ibland, men den är inte som den har vart i mån-tis-ons, då var det o-uthärdligt.

jaja, den är borta. & då är jag den gamla fanny tillbaka. härligt va? :)
¨
jag sitter och se på zoey 101. haha, rektorn har förbjudit kaffe på hela skolområdet. haha, xD

ciao.

febern är borta.

vaknade av i morse att väckerklockan ringde. sen tog jag febern, ingen feber. och så blev jag faktiskt glad. för då missar jag inte så mycket i skolan. men huvudvärken är inte helt borta. mamma tror västkebrist. jag tror oxå att det är det. så dricker jag liter med vatten och råpluggar tyska, så ögonen brinner. en vacker syn.

dagen var varit bra. på gympan dansa vi slofox och chacha. slofox var mkt mkt lättare. iallafall om man heter fanny johansson. men killarna ska föra tjejerna, och det gör dom inte. om man dansar med carlo så följer man bara med, men dansar med en kille i sjuan, kaputt. antingen står man på samma ställe, eller så går man runt i en cirkel.

imorgon har jag tyska prov. skulle egentligen sitta bänkad vid mina älskade böcker. men, det finns ju roligare saker att göra. tyvärr är dom inte så mycket bättre som jag skulle vilja att dom skulle va. men det man skulle kunna var på amatör nivå, så klart att jag kan det då, liksom. (: är ju över amatör nivå!

lite skryt sitter aldrig fel. och ni behöver inte ta illa upp, ni kanske också kommer upp i min nivå. även som ni skulle behöva 20 cm höga klackar.  (jag menar mina 172 cm)

ja, jag är 172 cm över havsytan. skrämmande, men jag lär ju inte bli något moun everst eller något... hoppas jag.

ciao.


önskelista 08, att göra lista 08.

1. en bärbar dator.
2. äkta kärlek, är aldrig fel.
3. en bra fot.
4. massa tid med lisa.  
5. massa tid med emmy.  
6. mer träning.
7. att att jag blev bra på no . även om chansen är ungefär lika stor som att jag skulle bli kort, och få barn nu.
8. att jag blir frisk tills imorgon, kom hem idag med feber.
9. att veckorna kunde bli kortare.
10. att någon rensade mina bilder på digitalkameran.
11. att jag skulle sluta vara så morgontrött.
12. att det snart blir julafton.
13. träffa min enda kusin, :)  
14. hitta något kul att göra efter skolan, (samma odds som sjuan)
15. att jag fick åka utomlands och bli som en choklasboll utan socker på.
16. att jag skulle ta studenten imorgon.
17. att zac efron blir min boyfriend.
18. nyttigare dagar.
19. att jag inte blir fet av godis.
20. att jag får mvg i alla ämnen. 

hade tekniken prov idag, tror nog att det blir ett vg, eller g+.  det blir ju inte mvg iallafall.
orkesten blev det inget av idag, skulle kanske åka till stan. men så blev det inte, kom hem med feber. tyvärr, ingen skola för mig imorgon. men det värsta är, jag vill inte stanna hemma. man missar så jäkla mycket bara på en dag. mellanstadiet, var ju inga fara. men högstadie. usch! ciao.

oonej! :o

tors - fre på gympan så ska vi dansa slofox. ja, kille & tjej, ni fattar. och man fick inte säga nej om någon frågade. och lycklig som jag är, har en kille frågat om vi ska dansa 2 ggr bara idag.
det börja på NO;n jag satt & jobba och mika fråga killarna vilka dom skulle fråga och den killen bara: jag ska fråga fanny.
och så tittar han på mig & bara: vi dansar va?
jag: he okej?
sen vi tåget en GÅNG till; men ärligt vi dansar, för du är den tjejen jag känner mest.
aha okej? tänkte jag.

men det är ju bra, då slipper jag orora mig för om jag inte får dansa med någon! ;) mahhaha.

annars har dagen vart sådär, huvudvärk, ont i halsen, och plus att värgårn är sviinkall gör inte det hela bättre. nej, usch! :O

ciao,

www.jfannyy.blogg.se - inget inlägg där.

hej.. på min andra blogg sa jag: att jag skulle ta en paus från den bloggen. men det gäller ju inte den här bloggen. dagen i största allmän het har varit toppen. jag fick se bästa lovisa i hennes hår, när det inte är plattat, det var superfint! (y) ge miig! :L och allt har varit toppen, förutom att dagarna kan vara något sega ibland. speciellt mentorstiden på morgnen, känns som en evighet, tills man slutar. ja, usch, allt kan inte alltid vara kul.
och jag har blivit kär i one tree hill. usch, så bra den är! det var emmy som sa att jag skulle se den, & så gjorde jag det, och jäklar så bra det är. påminner lite om oc! och sen har vi ju vänner också. det är så bra! och jag har sett på det så mycket, att jag har kommit på att det är väldigt mycket kärleksproblem inblandat. och så har jag också bestämt att det ska vara:
ryan & marissa, summer och seth i OC.
peyton & lukas, hayley och nathan i OTH.
rachel & ross, chandler och monica i vänner.
dom ska vara tillsammans! det är så det ska va..

och sen i fredags fick vi disneychannel, så sen i fredags har knarkat disney! och då får man sånna där sköna återblickar, att man var 3 år igen. se på massa tecknat och maffa i sig fett mycket godis! awww, det är fett skönt. och igår så var jag med emmy, vi såg på: mitt stora feta grekiska bröllop. sjuuktbra, :) om man vill ha ett gott skratt. tjejen som var grek skulle gifta sig med en amerikan. och skulle hennes blivande man säga tack för maten på grekiska till hans blivande svärmor. så han frågar hans blivande frus bror hur man säger det. men han säger ju inte det rätta: tack för maten. så när amerikanen ska säga tack för maten blir det: snygga lökar. emmy & jag o våran humor skratta åt det aslänge.
sen hända en liknande sak, fast. då skulle han säga till alla hennes släkt att alla skulle gå in i huset, och han frågar ju brorsan då igen, och då säger amerikan till alla: allihopa, jag har tre testiklar. emmy & jag garva ännuuu mer. haha, värd film att se.

ciao.

det handlar om tråk, tråk på HÖG nivå.

jag har tråkigt. dubbelt så tråkigt som du har när du läser det här. okej, det där lät inte bra för min blogg. men, heter man fanny johansson räcker smartheten inte långt. det här är en fredagkväll, då ska man ha kul. och jag har inte det. inte för att jag brukar ha det, men idag känns det som om det vore dags. för jag är en sån där tjej som gärna stannar hemma på kvällarna. jag menar, är inte ute & röcker och massa skit. och inte för att jag röcker, men det kom några i min ålder förbi och gick utanför mitt hus förra veckan, och dom röckte och drack. oo blä! och då fick jag tanken: tänk om jag också skulle va sån?

som inte förstår på rätt eller fel? som inte vad, vad dom håller på med. så därför tänkte jag berätta det, (så tråkigt som jag har)
- du får mkt sämre konditon. och du vill väl inte vara sämst på gympan?
- du rynkor i mkt tidigare ålder, än vad du borde få.
- du får fetig och torr hy.
- du får mkt dålig anderäkt.
- hela du luktar äckligt.
- du får gula tänder.
- bleker du håret så blir tänderna ännu mera gula. även året blir också gult.
- för varje cigg du tar förlorar du 7 minuter av ditt liv.

men vill du se ut som en gammal kärring vid 35 årsålder, är det ditt val. det här inlägget menar jag inte med att jag ska ändra på er. jag försökte bara få er att tänka negativt på cigg.

och sen kan jag ju säga så här: på v-gårn röcker en hel del. och när man går förbi er, stinker det fyyfaaaaan! det är bland den äckligaste doften som finns! uuuscch bläääääää! :o

ciao.


killar skulle aldrig klara av några dagar som en tjej.

jag tror verkligen så. dom skulle inte klara av några dagar som en tjej. max 5 dagar kanske. jag menar, vi har ju lite mer problem än vad dom har liksom. ni fattar. och sen sägs det ju att killar, när dom tycker det gör ont, så gör det inte speciellt ont. och tjejer är mer tåliga. jag tror att i vissa lägen är det så, och i vissa inte. jag menar, killar skulle aldrig kunna klämma ut en unge. dels för att det gör för ont för dom, och dels för att dom är killar. haha .
det är inlägget är väääldigt konstigt. men aja, ni står ju ut, för ni lever väl fortfarande? i hope.
aja. 

ciao.  


utan vänner är man inget?

hej. jag har funderat på en sak. vad är man utan vänner? och jag tror jag har svaret! man känner sig bortglömd, och så är man nog mobbad. alltså inte mobbad så man är dum i huvudet utan alltså mobbad av människor. och fan, det är ju hemskt. tänk och inte ha några vänner! skulle ni klara er? tänk er dom som mobbar dom som inte har några vänner, fattar dom ens vad dom gör? dom sårar en annan människa som kanske har det svårt just nu. bara för att man inte är snygg, så har man inga vänner? är det världen har tänkt sig eller? det är ju i sånna fall förjävligt. dom som mobbar folk, vad i helvete tänker dom med, röven eller? eller, dom tänker nog inte överhuvudtaget. men om man mobbar folk för att dom inte ser bra ut, så är man ju själv rubbad i huvudet. det är ju inte utsidan som räknas, insidan är det viktiga. och alla är lika mycket värda. tillochmed dom som mobbar folk är lika mycket värda. men det sägs ju, ingen människa kan räknas i pengar, för pengarna räcker inte till. så, alla ni som vet att ni är taskiga mot folk, läs!
tänk om! vad håller ni på med egenligen? ni sårar en annan människa, för ingeting. tänk, tänk innan ni gör något. eller så tänker ni inte överhuvudtaget, vilket jag & många många andra tror. ni är inte så "populära" som ni tror. faktum är att 98 % på eran skola, hatar er. man blir inte mer älskad för att man är mobbare. man blir bara mer hatad! ju mer skit ni håller på med, destu fler saker förlorar ni.

tycker det är faktiskt hemskt. men jag är bara trött på all skit, världen har att erbjuda!

ciao,

foten styr & ställer och gör ont.

tråkigt inlägg nu va, ska handla om mina fotproblem, eftersom typ alla säger: så konstigt du går med dina fötter.
och här ska ni få en förklarning:
jag går snett och konstig med min fot, speciellt den vänstra. och då lägs all belastning på ett enda ställe i typ mitten av foten, emellan undersidan och översidan. och det gör skitont! och den andledningen gjorde att jag inte kunde fortsätta med fotbollen. jag fick jätteont, och kunde inte göra mitt bästa.
och nu har allt blivit värre. så nu ska vi söka hjälp. speciella inlägg i mina skor, och kanske till och med: OPERATION!
jag vill verkligen inte bli operad. jag vill bara ha en fot som inte gör ont.
ni ska vara väldigt glada för att inte ha mina fötter, för ni skulle inte stå ut. inte ens killar. okej, pappa har samma problem som jag. men han säger att han haft det i hela sitt liv och nu tycker han det är onödigt. men jag vill ha hjälp och slippa alltid ha ont. det skulle betyda guld för mig. jag önskar mig i julklapp: en bra fot och en bärbar dator.

/FJ

aneroxia på gång? :o

jo, det känns som så. när jag tuggar i mig frukosten på morgonen mår jag illa. jag vill bara spy upp det igen. frukost är den viktigaste måltiden. för mig den värsta. men jag brukar få i mig lite. sen när vi kommer till lunchen i skolan. ÄCKLIG! jag har aldrig ätit särskilt mycket skolmat. men nu har det bara blivit mindre, mindre och mindre.
och sen har vi middagen. vi åt pannkakor häromdagen. jag åt 1 ½ pannkaka! :o
jag vet inte varför det blev så lite, men jag fick någon slags ångest. det var inte gott helt enkelt. jag vet inte vad som händer med mig. jag blir hungrig, men sen när jag väl sitter vid matbordet, så är jag helt plötsligt mätt. det är inte normalt, så mycket vet jag. det är ju inte alltid så, bara när det är äcklig mat. och jag är inte så förtjust i så snabbmat: färdiga köttbullar, pulvermos, falukorv, (korv över huvudtaget). ja! sån mat. 
men gärna klyftpotatis med kyckling är så gott! och thaimat, är jättegott. men just sån här snabbmat eller vad man ska säga, tar det stopp för mig. och det äter man ju oftast på vardagar. och sen på fre-lör-sön brukar det bli lite mer, vad man nu ska kalla det, lite ... ja, klyftpotatis & sånt.
och jag har gått ner i vikt. jag köper vara mindre & mindra storlek i mina byxor för varje gång! det här inte bra. asså, jag är ju inte jättesmal, men jag är inte jättetjock heller. men fortsätter det så här kanske jag blir bara ben till slut. usch, det är inget bra. och det får mig inte att vilja bli för smal heller. jag vill vara normal smal. och kunna leva ett sunt liv.
men jag måste äta mer, och framför allt frukosten. mamma började tvinga i mig gröt i början av sjuan. det slutade med att jag hatar gröt! jag mår illa bara jag ser det. och just nu vill jag bara spy på gröt. BLÄ! på gröt.

ciao.


LÖLLIPÖP!

typ lite nyare, men older design. typ fett tråkigt. men har man inget att göra så har man inte. fast egentligen har jag en HEL DEL att göra. borde göra engelskan, och börja med tyskan. och lite annan skit. annars är det inte mkt engelska. men våran engelska lärare, "miss barton" ger hos allitd glosor. lätta, men inget kul alls.
men är det skola är det, och där är man för att läsa sig saker. & träffa vänner. och ha tråkigt.
det är det som är skolan, fast i kortare format. eller vad man nu säger.

jag typ skaffa denna "djupare in i livet" för att det verka kul. typ mega kul. men det är mega tråkigt. jag fatta inte riktigt vad jag tänkte. "djupare in i livet"? ska jag hitta mitt "inre" och skriva exat vad jag tycker & tänker, och direkt från mitt hjärta.
nej! jag skulle nog såra väldigt många. tänk om folk skulle kunna läsa ens tankar. VAD HEMSKT! tänk om man tänker såhär: shit, vad fula kläder hon har på sig idag. och så kan personen höra det. vad ska man tänka tillbaka då: hih, skoja bara liksom! eller?
jo, nu kom jag på vad jag menar med: djupare in i livet. det är som det här. jag skriver liksom, tänk om det skulle va att...
nu tänkter ju inte jag bara uppdatera på den här bloggen. nej! www.jfannyy.blogg.se går före.
den här går i åtanke. liksom, om jag måste prata ut. är det djupare in i livet som gäller.

ciao.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0