GOTT NYTT ÅR! :)

gott nytt år! det är idag som man ska smälla raketer och fira med nära och kära. och det är mycket tjat om nyårslöften. och jag är så trött på det! jag har aldrig några nyårslöften för jag vet, jag kommer inte att kunna hålla och dem. och jag kommer inte på några. men jag lever vidare, för det är inte krav på att ha några. och jag lever vidare, som vanligt.

jo, ikväll kommer jag inte att blogga något, är inte hemma. är hos de gamla vanliga. och det kommer att bli suveränt!
hur ska ni fira nyår? 

nu tycker du säkert att vi är konstiga, men vi brukar inte smälla raketer, vi brukar titta på grannarnas, det går lika bra det.
och vi smäller inte dels för att:
1. det är farligt.
2. det är inte miljövänligt.
3. de flesta vi firar med har djur, & dom blir jätterädda.

så vi smäller inga, och det behövs inte heller. så!

men bilder kommer kankse imorgon. (hah, så många gånger som jag har sagt och så blir det aldrig av) men ni kan ju alltid hoppas.

 
nyåret 07/08

ser jag fel, men jag tycker bilden är rolig. tråkig humor som man har ;)

ciao.

2008 lider mot sitt slut...

så vad har man ju gjort under 2008? jo, en hel del. men allt är små saker som man knappt inte kommer ihåg. men de mest "stora" sakerna har skett nu under de senaste 5 månader, men jag ska försöka sammanfatta året, så gott som jag kommer ihåg. och då finns det ju saker som man aldrig glömmer, och jag menar det. den här dagen glömmer man aldrig.

just precis, sig egen födelsedag. själv vakna jag upp den 21 mars och var helt plötsligt ett år äldre. inte för att man växer så här pang bom så är man 10 cm längre. men man märker det med tiden. att man förändras, man ändrar syn på saker och ting. när man var tre då tyckte man att det var kul att slå sin lillebror. men nej, nu tycker jag att det är töntigt att slå folk. man växer med tiden.

sen får vi ju inte glömma bloggen. det var i början av maj, och fort har tiden gått. det känns som om det var igår jag skrev mitt första inlägg och var stolt över att jag skapat blogg.

och i början av sommarlovet så fick jag min älskade kamera, min bästa vän! en liten räddare i nöden. tråkiga dagar, muntrar upp en i alla mörkaste tider.

sommaren 08 sommarlov är aldrig fel! jag ångrar att jag inte satsa mer på brännan. men alla båtturer, alla glada och roliga stunder. min kusin och hans leende, och hans skratt! ser jag honom så slår han allt annat på sommaren. även falkenberg var kul. mindre kul att bli bränd av en brännmagnet, men ja! inte en blund på det dära hotellt, men det var fan värt.

värgårn. första riktiga dagen med klassen. nervöst. och roligt. men nu har det blivit en del av vardagen. alla no lektioner som lisa & jag har skrattat bort. alla nya minnen som blir väcks till liv varje dag nu. men jag säger det: värgårn är så mycket bättre än mellanstadiet. nu får man ha PÅ mobilen, man FÅR lyssna på musik. man får gå utanför skolans område när man har rast. yes, värgårn är så mycket bättre, men så mycket fulare. 

lucia. det va kul, men jobbigt! inte så mycket att säga om det, men ett litet minne är det. när lovisa tar världens bästa ton i kyrkan, och det håret man har på armarna reser sig. ja, det kallar jag att sätta toner. 

19 dec. pappas dag. den dagen han blev doktor, doktor i medicin. och nu ska jag ge er en läxa. doktor heter det när man har forskat, det är läkare som hjälper en när man har skadat sig eller är sjuk. jaja, den är dagen glömmer jag aldrig. att spela guitar hero world tour hela natten med eleonor och kalle. JA! det var kul. 

och minnen finns det mycket mer, och mer ska det bli.  jag känner på mig år 2009 kommer bli ett bra år. ett väldigt bra år.
och imorgon är det den sista dagen på 2008. och jag firar med de vanliga: maria & per, med barnen alva och otto. anna med sina söner: alfred och viktor. karin kankse med sin sambo göran. kerstin och jan med döttrarna maja & sara. och min familj. JA! jag älskar det.

ciao.


röölig dag.

en dag bättre än denna är svårt att nå. det hela börjar med att man vaknar upp med lisa. fast jag hade vaknat innan, telefonen ringde och jag sprang upp och snubbla över lisas säng, och säger: aj fan. men lisa vakna inte. hon måste ha vart i koma eller något. men vid halv tolv palla lisa & jag upp. gjorde i ordning oss och åt lite. sen kolla vi bussar, satt vid datorn. och sen gick vi ner till station, och jag som måste passa tider så gick vi dock lite för tidigt. lisa & jag vänta på bussen i 20 minuter. men sen kom bussen till slut, & jag såg till att lisa kom på. hon åkte i väg och jag palla hem. åt lite, sen gick jag till mikaela. vi såg på mamma mia filmen, har sett den ungefär 25546328346375892301812  gånger, men jag älskar den fortfarande!!

och mikaela och jag hade något kul om jag säger så. sen när filmen var slut, skulle vi sminka oss, vi sminka mig som en fjortis, med svea mössa och allt, och eftersom jag har " de perfekta fjortisläpparna" (enligt mika) så fick jag vara fjortisen. julia, mikaelas lillasyster sminka vi som wannabefjortis, och mika gjorde vi till emo! och sen höll vi papper framför som det stog på vad vi va för något. min stog det: äkta fjortis. julias: wanna be fjortis, och mikas: hitta (N)EMO! sån bra humor vi haar :)

och klockan 22.40 ska jag se hey baberiba, så fin är det. ja, jag kan också härma drottningen. jag kommer ihåg en sak från hey baberiba när drottningen ska säga men men KNACKA då! men istället säger hon: men KNAKA då! ;)

aaa, min humor är dum nog.  och sen får jag ju inte glömma allt lisa och jag gjorde igår. men vi hade så roligt att det skulle bara göra julia avundsjuk, så jag skriver det inte här. :L

ciao


JGA LÄNGTAAR!

ni kan aldrig gissa varför jag längtar tills imorgon! :L men det kan jag! lisa kommer till mig imorgon, och jag tror att hon skulle sova över! eller jo, lisa ska sova över! jo, vi ska se på film, sjunga singstar, ha kul! och ja! det man brukar göra.

japp, jag förstår! ni blir avundsjuka. men nu är det så att lisa ska va med MIG! så julia, jag vet att du kommer att gråta, men det är inget att gråta över, det kommer fler chanser.

så bra lisa att du äter kyckling, för annars tror jag att du svälter ihjäl hemma hos mig, vi lever på kyckling, om vi inte äter pasta, eller thaimat. vi brukar inte ha så mycket vartion.

men eftersom jag ska bli lite mer rolig, så ska jag lägga upp bilder som jag tog på julafton!

   
   
   

alla bilder är tagna hos mormor & morfar.
och den bilden på mig när jag har tomtemasken är ju bääst ^^

ciao!

för att jag är hemmaaaaaa :)

hej alla sötisaar. jag är hemma! ÄNTLIGEN! eller jag har vart hemma i några timmar nu, men så skönt att komma hem från farfar. där finns abosolut inget att göra. och jag har längtat hem. hem till julklapparna, hem till godiset, för så godissugen som jag har varit sen juldagen, så mycket mer godissugen kan man INTE bli.

så nu har jag unnat mig lite godis. och det får jag också. det är lördag + att det har varit jul! och jag har massor med godis. :) eller massor o massor! det va rätt mycket, men när man väl har börjat går det inte att sluta. asså, jag har ju inte ätit upp allt. det finna allt kvar, men inte lika mycket som det var i början..

men lisa hur fan ska vi göra nu då? :p och jag är lite orolig, lisa är så kräsen när det gäller mat, så vafan. vad ska jag proppa i henne när hon är hos mig, hon gillar inte kyckling. och i min familj äter vi så mycket kyckling att vi liknar kycklingar.

men! nu har jag noll information att tala om. jo, har en sak kvar. jag måste in till stan nu när det är mellandagsrea och allt. och plus att ja har fått 900 kr på presentkort, som BARA ska gå till kläder. hoho, jag vill in till linköping! :)

ciao.

hej lille plutt.

hej alla stora som små. idag har dagen gått fort. jättefort! så här fort får inte lovdagar gå! men mer än gärna skoldagar, iallafall lektionerna, stunderna med lisa som man sent glömmer t.ex armhålskliaren. aah, det är en höjdare! :D
bara lisa & jag fattar :) <3

imorgon åker jag hem i från farfar & hans sambo. ja, och det känns skönt. det finns inte så mycket att göra här i ankarsrum. i och med att dom bor utanför samhället. eller samhälle. det är bara en liten håla. tror knappt man kan kalla det en by. eller joo. men den är mkt mkt mkt mindre än rimforsa. och helt dött är det inne i "centrum" inte en enda liten kotte. eller, man ser bara pensinärer med sina rullatorer som går runt. och inte några snygga killar heller..

.... eller, det var en kille i min ålder idag på affären. inte snygg. men det var första gången jag såg en ungdom här. haha, och jag har vart är i tretton år. (a)

så, lisa vi får väl ringa typ imorgon eller nåt? oo lisa, vad fick du i julklapp då? :)

ciaaao.


julafton idag igen.

hej alla människor. så vad gör ni på juldagen? själv är jag hos farfar och hans fru i en liten håla i småland. och här har det varit julafton idag. vi har ätit julmat och delat ut klappar. och idag fick jag mer :D

en morgonrock.
en filt.
en almenacka
böcker: simon & sophie och systrar i jeans.
strumpor
trosor.
pennor
linjal
kolligeblock
presentkort 500 kr på ginatricot :)

och sen allt jag fick igår också :D

men lisa, när ska vi va? jag kan inte förren på söndag i sånna fall. för jag är hos farfar till på lördag så att du vet. och du lisa.. om du har fått någon bra film så ta med dig den då! ;D

XIAO.

.. 24 december.

hej. nu har jag mer tid att skriva. men jag går nog inte in i minsta detalj. men iallafall man vaknar på morgonen och sätter ner fötterna på 2 paket. i ett var det en stor tobelerone ask, och ett kortspel, och sen var det en trisslott. vann tyvärr inget, men det förvänta jag mig inte heller :L

sen! var det frukost. gröt frukost, inte gott. men det är bara EN gång om året jag äter det.. iallafall risgrynsgröt. och sen vart det långpromenad i en timme och 20 minuter. kom hem, duscha, fixa och sen dra sig till mormor & morfar. där var även kära morbror :L 
vi julmat, efterrätter i alla de slag. och såg på kalle anka, husvagnssemestern är bäst! :D och sen kom tomten, och vi fick paket, och det här är vad jag har fått.


mamma mia, filmen.
svensson, svensson, säsong ett.
singstar abba
massa godis.
2300 kr.
400 kr present kort på H&M
3 trislotter. en vann jag 50 spänn på.
något kortspel. 
en mugg som det står fanny på.
en bläckpenna som lyser när man skriver, står fanny på den med.
toffsar
diadem
mini-plånbok.
och sist men inte minst. en converse väska som jag gått och kollat in LÄNGEE! och den kostar (tror jag) 800 kr. :)

och den dära converse väskan var EFTERLÄNGTAD!! :D

 

och svensson, svensson firar jul visas idag på svt 1 kl. 21.00 men det gör inget om jag missar det. för det avsnittet var på den svensson, svensson dvd:n som jag fick :L

imorgon åker jag till farfar & vivi i småland. kommer hem på lördag. jag vet inte om dom fått i gång bredbandet än, men annars kanske det blir ett litet inlägg! :L

ciaoo.

GOD JUL!

god jul & gott nytt år. idag är det en helt vanlig dag. förutom att:
... tomten kommer
... vi får paket
... vi öppnar paket
... vi får äta hur mycket godis vi vill
... det programmet som bara sänds en gång om året sänds idag.
... vi äter julmat i stora lass
... en del kanske dansar runt gran.

kort inlägg, men det är frukost dags nu.

TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL! :)

ciao.

1 dag kvaaaaaaaar.

oooyeaaah, och det känns underbart, och inte alls så där pirrigt som annars. jag har varit lite barnslig som alla andra år, att jag inte kan somna på kvällen, och är jättepirrig dagen innan. men nu, är jag inte alls pirrig. antingen har jag blivit stor, eller så lurar bara kroppen mig. jaja.

och sen skulle jag vilja be ER om hjälp. jag råkade ta bort min design på www.jfannyy.blogg.se och behöver hjälp med en ny. skulle du kunna göra en åt mig. gratis? (a) och du kan väl se det som om du ger mig en julklapp. för då behöver du inte känna skuldkänslor över att du inte gett mig något. :p

och sen har julia kommit på den mest dåliga iden som finns. lägga ner sin blogg? STOP OCH BELÄGG!! det får du inte!! du måste ha din blogg i minst ett år, för du inser du hur kul det här. och visst, alla inlägg kankse inte blir det allra roligaset. men jag gillar dina inlägg, för att du är dig själv i dem. om du skulle ljuga och skriva att du gjort de och de och de. och sen visar det sig att du inte gör det, så blir det inte alls kul. för då vet man inte om det du skriver är sanning. så jag säger: lägg inte ner din blogg, ta en paus i några dagar eller så, och då kommer skrivlusten tilbaka igen.

och så har jag värsta roliga nyheter också.
pappa är med i radio, sr p4 östergötland 12.30 - 13.00. han spelar även in svt östnytt idag också, och jag vet inte när det sänds, men troligtvis ikväll. om ni undrar varför han ska vara med, så är det om forskning och så. och nu är det inte så att det är pappa som tagit kontakt med media. oonej! univeristet har journalister som har sänt ut pressmeddelanden. så kaxig är inte min pappa! <3

ciao.

jul, jul strålande jul.

2 dagar kvar nu, till den stora dagen. otroligt hur fort tiden går. igår var det den 21 december och det betydde 2 speciella saker.
1. 21 december till 21 mars = 3 månader. blir 14 om TRE månder.
2. det var den fjärde advent.

 

aah, det var det det. idag ska jag va med mikaela. hon kommer snart, hon skulle komma vid tolv. & det är snart :)
jag tränat idag också, sprang en liten runda, så har jag duschat.
och så sov jag inte så jättelänge men lagom till julkalendern, vakna vid 08.59 och så visa om julkalendern 9.00 på barnkanalen, så när jag ändå var uppe tänkte jag vara barnslig och se på julkalendern :) haha, prata med min kusin i telefon i förrgår. han sa: visst är julkalendern spännande? jo, fick han till svar då. :D

men nu ska jag nörda rebubbled. jättekul, och beroendeframkallande. och han som uppfann spelet är ett geni. komma på omöjliga banor. :p

ciao.

4 dagar kvar.

det är fyra dagar kvar till den stora dagen, och jag är inte ett dugg pirrig, vilket jag brukar va. men istället är jag otroligt kissnödig. men alla toaletter är upptagna just nu, så det är bara att knipa och se glad ut. det funkar det med.

aja, vad har jag gjort idag då? jo, det mesta dels har jag sovit. vakna vid elva, eftersom pappa hade fest igår. askuulig. :D jag, eleonor och kalle ÄGER på guitar hero world tour. dessvärre var eleonors lillasyster jättepappig så hon satt i sin pappas knä hela festen. men vi andra barn körde guitar hero! och pappa säger att han vill ha ett ps3, så jag tror fan att vi kommer att få ett, kanske inte i julklapp, men någon gång under 2009.

aja, idag har också vart ute & gått en sväng. kände att frisk luft behövdes. har vart i affären och köpt godis och alkoholfri glögg. inte för att det är gått men! glögg hör julen till, ingen glögg ingen jul! :) så är det!

men nu ska jag pynta lite tomtar och lite krims krams. och sen tror jag att det blir lite julafton här idag. farmor & leif åker hem till det brinnande malmö imorgon, och jag såg några paket som var till kalle & mig. ja, vi får se om det sparas till julafton eller om det blir idag. :D

ciao.

jag har jullooooov.

ja, vi fick det idag, hade 2 timmar extra idag, så slipper vi morgondagen. skitsköönt. dagen har varit askuul. :) 

vi hade några lektioner, sen palla vi ner till bibblan, så på utställningen med massa lergubbar som åk 7 på värgårn gjort. inte något speciellt sevärd vill jag säga. sen hade vi håltimme. och sen var det julshow. några lärare gjorde den. och dom gjorde som en dåligare person med oss, som en musikal, det var abba musik, men dom gjorde om texten. till exempel rolf vill att datasalen ska se bra ut, och det gjorde dom en liten parodi på. carlo sjöng om att gympahallen aldrig blev klar, well. idag var hyllan klaar :D och sen vart det ju lite baugette och pucko i respektive klassrum. gott som tusan. :D sen var det juldans, och kul är det. askuuul! :D nästa år ska jag va med på alla danser. i år var jag inte med på alla danser, men nästa år, då jävlar. och efter dansen var det in i respektive klassrum igen, säga god jul och hejdå. sen var det jullov. :D och sen var jag & några tjejer smarta, så vi gick ner till station, och då trodde ju vi att vi skulle få gå på bussen först. men icke sa nicke. den åkte till värgårn först. men som jag säger anna & jag är: smarta och smärta. ja, jag längtar redan till julavsslutning 2009, så jäkla kul det kommer att bli :D

och imorgon disbuteras pappa. woho, äntligen är det snart över hela skiten.

 
ta en tugga, annars bajsar jag på dig. xd

ciaoo.

zoey 101.

hallåå i stugan. vad gör du då? själv ser jag på zoey 101, töntigt, men ack så bra det är ibland. jag vill också gå på en sån skola. för den är ju mkt bättre än värgårn, eller, alla skolor är ju bättre än värgårn. finns ju inte nån annan skola i sämre skick. :o hihi, 

men nu insåg jag att det är ett dåligt zoey 101 avsnitt, så jag stängde av. jag är smart. :)
men nu blir det lite snabbt vad jag har gjort idag.
i skolan idag började vi med engelska, som vanligt är lektionen väldigt rörig eftersom vi har barton. sen hade vi biologi, som inte var någon biologi. vi hade lekar istället, askul :) sen var det mat, till besvikelsen var det gröt. och man kunde ta ett litet fat med kötbullar och prinskorv. och jag tog några köttbullar, men dom var kalla. då var det inte gott längre. aja, sen hade vi bild. vi gjorde julpyssel. fast efter halva bilden gjorde alla ilanjer, och så satte vi ihop alla till en enda. och vi tävla ju då mot 7C;s som vi tyckte var jättestor, men våran blev ca dubbelt så stor. och sen hade vi tyska, och då skulle vi skriva en önskelista. och sen skulle vi haft musik men vi fick ledigt i från den, så jag slutade: 13.35, och bussen gick 14.27. jubel. men jag kom hem iallafall. och så har jag inga läxor den här veckan. och imorgon klockan 18.00 får jag julloooov :D 

så, min dag. nu har ni något att kommentera.

& julia, fick du mitt sms om att jag såg dig? ;)

ciao,

16 december 2008

ooja, snart är det julafton, som jag längtar :o helt otroligt. 8 dagar kvar! och bara 2 dagar kvar av höstterminen på värgårn, vi får nämligen kompledigt på fredag, massa skönt :)

kankse ska ta mer om dagen.. ja, slöjden hann jag nästan klart med min grej. 80 minuter biologi gick as fort. vi såg på film som vad som händer under puberteten med både tjejer & killar. och sen var det en tredje del, som hette efter sex. det tyckte ju vi lät jätteroligt så vi ville se på den delen också. men det fick vi inte, för att sexualkunskap har man i åttan. hihi, (a) sen hade man ju musik med halva klassen, så ska det låta. mitt lag vann :) sen vart de lunch, litet julbord som inte alls var speciellt gott. sen gick jag, lisa c och kajsa hem till kajsa och käka knäck. efter knäcken blev det lite matte, typ knep & knåp saker, rätt skojit .jag kom på en asa bra: 100 öl på en kväll, när det skulle va: 100 öre på en krona,
sen hade vi engelska, då skulle vi kolla i olika skyltfönster och skriva ner saker på engelska, och robin älskar korallrött, så på alla våra ord har vi skrivit: korallrödtomte, och massa. lisa l, arvid, jag & robin var i en grupp. :p
sen gick jag & lisa in på hyrdro & köpte lite mums som jag kunde ha på tåget hem. sen gick jag till mika och lämna till böcker och prata med henne. ni ska se hur hennes fot är rak nu. :D

hejdå .

ciao.

tredje advent.

ska börjas med massor med grattis och hurra:n för min kusin blir stor idag, han blir fyra idag. så grattis till dig gubben. :)) <33

och sen var jag på julbord idag, med mamma, pappa, kalle, mormor, morfar & morbror björn. mormor sa även att jag ska få en syssling i maj. mammas kusin ska få sitt fjärdebarn. haha, jag har 6 sysslingar, (snart 7) men! bara en kusin, och fyra halvkusiner. och mina halvkusiner är värsta fjortisarna. haha.

men bara för att jag ska räkna upp mina sysslingar så ska jag göra det och se om jag kommer ihåg alla.
1) robin.
2) isabelle
3) nora 
4) bebis i mage.
nora & isabelle, & bebisen i magen.  är syskon, och robin är halvt till dom. eller dom har samma pappa, som är mammas kusin. 
5) malcolm
6) maja
är syskon, och deras mamma är kusin till min pappa.
7) matilda.
hennes pappa är kusin med min mamma.

intresse klubben antecknar? :p

sen har vi kusiner också.;
1. julian.
det är pappas brors barn.


sen har vi fjortisarna:
patricia.
amanda,
rebecka,
simon.
& de är halvkusiner.

 

ciao,.

lucia firande.

.. kan vara roligt, men det har sina dåliga sidor, & visades idag.
man tror inte att det är så jobbigt att stå där och sjunga med levande ljus. men JO! man känner hur stearinen rinner genom det lilla hålet till ljuset, och det bränner på handen. ront i huvudet får man om man har ljuset för nära ansiktet, och det pågrund av att eld tar åt sig allt syre. man glömmer text och man kollar på publiken och det ser ut som om dom ska somna när som helst. en liten flicka som gick på stjärnebo höll för öronen. :o men så dåligt lät det väl ändå inte? men lisa sa att hon hade någon sjukdom, någon cpskada. så, hon kanske inte är riktigt  klar i skallen.

och till min besvikning så såg jag inte julia. men det gjorde tydligen lisa, :p jag som ville se julia, om hon garvar eller inte. men, det fick man ju inte se.

aja, allt har sina dåliga sidor. men det var positivt också; hade bara två lektioner idag.

just nu har jag väldigt ont i huvudet och magen. så ska ta något botemedel. en chokladboll eller två kankse?

ciao.

det är på so:n allt händer.

nu kommer en historia om som hände idag, på våran so lektion.

" alla sitter i klassrummet, för läraren har inte kommit än. lisa & jag underhåller oss själva med att öva på att hälsa som killar gör. det går bra ett antal gånger, tills vi gör fel, och lisa slår till mig med en knytnäve på näsan. jag börjar skratta så tårarna sprutar och en del var för att det gjorde så ont. läraren kommer in, pratar och så får vi se på våra prov. jag fick 46/57 VG! men så helt plöstsligt går brandlarmet. läraren: alla gå lugnt ut nu! men alla rusar ut, och går till folkets hus parkering. utan jackor, plus att jag skulle gå på toa precis när det började att tjuta. så där står jag, i jacka och är något otroligt kissnödig. vi står där i ca 20 minuter, tills rektorn säger att vi kan då lugnt tillbaka till våra lektioner., att det inte var  någon brand. och jag vart arg, för där hade jag stått och frysit och varit superkissnödig i ONÖDAN! då vill jag hellre att det är en riktig brand, om jag ska stå och frysa och vara kissnödig samtidigt!! och lisa kan aboslut inte slita sig i från snön, och drar upp min tröja och blöter ner min rygg med snö!!! och brandlarmet var inte en övning, utan det var riktigt. eller det va två idoiter som tryckte på brandlarmet, men dom vet vilka det var! det kan ni ju ha, för att jag ståg i snön och och frös och var kissnödig! "

och sen återgick dagen till sitt normala.

ciao.

FAAAAAAN I HELVETEEE

tråkigt inlägg, för just är känns allt för jävligt. inte för att det är just jag, men jag blir bara så trött på alla som säger att det ska bli bra, så blir det ännu mer för jävligt. & jag som vill att du ska komma hem nuuu <3 jag saknar våra stunder tillsammans, vi som sa att allt skulle bli bra efter jullovet och allt. men det ser fan inte ljust ut nu.... :(


fan!!!!!!!!!!

ciao.


så mkt mvg att det luktar om det.

... och det stämmer nästan. :p vi reda på engelska provet idag, och av poäng gick jag 76,5/80. men hon hade räknat i den i procent.  65 % = godkänt. 85 % = väl godkänt. 95 % = mycket väl godkänt.  & jag fick 96 %!
hoho, gissa om jag är stolt! :F har fått mvg på alla tyska prov och engelska prov. men bara för att man får bra betyg är man inte en pluggis. haaah, jag har bara g+ i kemi. eller är ett poäng ifrån vg.  retligt!

min kusin ringde mig igår. & han fyller fyra den 14 dec. och tänk dig att fyråring ringer dig och pratar skånska, och pratar om vad han gjort under hela dagen. så jävla sött är det iallafall :D

ciao.

jag är nöjd, JÄTTE NÖJD!

hej, jag är nöjd, jätte nöjd. det börja i skolan, mamma ringde och sa att hon köpten tunika till mig då (till pappas fest), och jag hade sagt; inga starka färger eller mönster. så jag vart lite orolig och fråga hur den såg ut, hon sa: överrasking. ännu mer nervös,för tänk om den är skitful. men efter skolan går jag till mormor & morfar och äter sen går jag och klipper mig, och är faktiskt nöjd med klippingen. och så kom mamma & pappa och hämta mig och kalle hos mormor & morfar sen, vi kommer hem och mamma tar fram världens snyggatse tunika. JUBEEEEEL! den är grå, och lite pösig och en liten mudd där nere vi arslet. det trodde jag aldrig om mamma. <3 sen hade hon köpt ett par leggings till också. men resten av alla dessa påsar fick jag inte se, man kan ju undra vad det i dom? ni vet, det är ju inte julklappar ;)

aja, leta efter bilden på tunikan på gina på internet så ni kunde få se på bild, men! man kunde inte ta bilder därifrån. så ni får nöja er med att se den när jag har den på mig den 19 december och nyårsafton och kankse julafton! :D .. aah! detta gjorde min dag toppen iallafall. att en snygg tunika kan göra en glad, är ju magiskt. :) 

men nu ska jag kila tror jah. har biologi prov på onsdag, fast det är med bok. :)

ciao.

ps. och våran tyskalärare är nog den bästa. hon sa att vi inte ska ha något tyska prov i december, för hon tycker att någon måtta för det vara. haha, tycker synd om er som inte har kindesjö i tyska. d.s

p.s 2. våran metor annlousie är hemkunskapslärare så idag fick vi baka pepparkakor på mentorstiden. men våran gruppspepparkakor smaka skit d.s



17 dagar kvar till JULAFTON!!

om jag räknat rätt så är det, 17 dagar kvar till julafton!!!!!! kan ni fatta? bara 17 ynka små fjuttiga dagar.  jag kan knappt bärga mig till julafton, ni vet när man  vaknar kollar man i sockan och där i ligget ett paket, åker sen till mormor & morfar och träffar släkten och äter julmat ser på kalle anka och öppnar paket. JA! jag längtar!!!

ja, julafton är nog nästan bättre en sin egen födelsedag. eller jag vet inte ?

men det blev bara lite kort nu, mår lite illa. men det går nog över till imorgon! :dd

ciao

andra advent, womanizer!

.. igår när jag såg britney - for the record. insåg att jag att hennes låt womanizer ÄÄÄGER! 


 
visst är den bra? :)

& va det andra avent också.
 

& idag ska jag bara va hemma. och det känns skönt! :)

ciao.

britney spears.

.. ska snart se en dokumentär om brittan.

& då tänkte jag att jag skulle lägga in en bild på henne, men när man sökte på google, fick man bara upp bilder då hon var naken och hade bara för något på sina privatheter. ja, hon är ju inte rädd för att vika ut sig.

men jag tycker faktiskt lite synd om henne, för ingen skulle kunna klara av att va brittan lika bra som hon, för vi skulle inte klara av en dag som henne. och även om det brustit ett antal gånger, med både giftermål och flintskallighet, så är hon på bena igen. och kommer  ni håg brittan, hon som alltid löd sin mamma & inte hade sex innan giftermål. den var ju borta för knappt ett år sen, men ska vi tro på att den är borta nu.

jaja, britney kankse inte är en bra förebild, men what? hon blir förfölj var enda jälva milimeter hon tar, så klart att man måste ju gå in i väggen någon gång, hon får inte ens t.ex åka till stranden att bada med sina söner. för att alla jävla paparizziz ska kontrollera varenda millimeter, varenda rynka i ansiktet, varenda litet "lull" över magen. och är man artist och är britney skriver tidningarna att hon är tjock, när hon var som mest i väggen, om dom kallar det tjock, undrar vad dom skulle kalla mig nu? :O

 
rätt gammal bild, men ack så söt hon är där :)

ciao,.

bilder.

nu kommer det bilder, för att du ska kommentera.

 
 
min lilla gran, och när den lyser så ser den ut så här:
 
 
oo ja, det finns ett litet ego inom mig.


sträckte ju hälsenan igår, och så var jag ute och gick en lång promenad i morse, o nu har det blivit ännu värre.

ciao.

msn, clementin, cocacola,

.. är vad jag måste ha & håller på med nu,  och chatta med julia är alltid lika kul.
mindre kul var väl på gympan idag, fick helt plötsligt jätteont i knäväcket, men sen stretcha lisa mig, & så gick det över, men sen trampa jag snett eller något, så nu har hälssenan jätteont, och det visa sig, att jag strekt hälsenan, hur lyckas man med allt?

aja, idag ska jag göra julgodis, ni vet med mandelmassa (y) och, smält choklad , mumma :D
men det går nog inte att spara till jul, äter nog opp allt ikväll till idol, & då får vi se vilka som går till final, själv hoppas jag kevin & alice :D fast det gör ju inget om robin kommer till final, är ju så snyyyg, (y)

nej, nu ska jag göra en header, hejdå! :D

ciao,.

typ sorry?

skrev inget igår, hade en tråkig konsert och lite skit. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. :)
jaja, har iallafall prov imorgon, historia. * jubel, applåder* jättetråkigt, pappa förhörde mig nyss & jag kunde det mesta. + plus att anna, emmy & fanny hade provet idag, så dom sa ett par frågor till mig. det är bra att ha kompisar i andra klasser, och som har samma lärare. :D

och jag & lisa hade kul idag, speciellt på just historian, när lisa förhörde mig.
lisa l - när blev men stadsbo för första gången?
jag - ehh, när man flyttar in i staden! daaah.
båda - asgarv. 
och svaret är: för ca 5000 år sedan.

och mitt IG är på noll, för ni vill väl veta biologin?
lisa l - asså, våran konfaledare är knäpp, han sa att åsnor har tassar. 
jag - aah, för alla vet väl att åsnor har klövar!
kajsa, lisa candell, lisa lindberg ASGARV!
och svaret är: tror det va hovar? 

jag är kul på mina lektioner, även om det är biologi, men allt är tack vare lisa lindberg,
& hon tycker att biologi är kul, well! DET ÄR DET INTE! :L

ciao,




make my wish come true, all i want for christmas, is you.

.... and its true. eller nej, jag vill inte ha dig i julklapp, jag vill ju ha en massa filmer och en bärbar dator.. och godis skulle inte sitta fel det, nejnej! snarare tvärtom. och mamma har sagt att på julafton får man äta hur mycket godis man vill, gissa vem som kommer att bli tjocker i jul ;dd

och den 19 december närmar sig med stormsteg, det är då pappa disbuteras. så önska om ett lycka till, även fast ni inte vet vad det är, men! ni kan väl vara snälla va? (a)

och på tal om stormsteg, så närmar sig lucian också. och just nu skulle jag mer än gärna vara julia, för hon får se mig, när jag klantar mig. eller jag hoppas att jag inte gör det, har ju inte gjort det någon på lucian, men någon gång måste vara den första, och premiären kanske blir inför stjärnebo, eller värgårn. hohohohoh.

& nej.
det blir ingen bild på julpyntet idag heller. men en annan bild.

 
julia & lisa <3

ciao.

1 december.

det är den första december idag. och vad menas med det? förutom att det är en ny månad. JO! det är premiär av julkalendern, och man får äta den första lilla chokladbiten, och är ju det bara 23 dagar kvar till julafton.
och året julkalender: skägget i brevlådan, värkar ja, rent ut sagt: SKIT!
alla nya kalendrar blir bara mer & mer datagjort i, okej okej! diselråttor och sjömansmöss var ju rätt mycket, men jag menar, i mysteriet på greveholm (som är den bästa) är det knappt inget, och i skägget i brevlådan så, ja, hela deras inredning så typ lyste den vita färgen, och gatan var inne i ett hus. snälla! gör det lite mer verkligt.
förra årets var okej. det var inte för mycket datagjort, och det kanske till och med var lite sanning i det hela, inte att man får en liten nisse som bor hos en, utan där dom spelade in att den lilla tjejen bodde, faktiskt finns på riktigt. jag tror det var någon stanns i stockholm. men inget kan slå: diselråttor och sjömanmöss eller greveholm. ja, det va riktigt bra, & kanske för att jag har båda på film? :)

förutom allt snack om kalendrar så har dagen var bra. slapp tyskan och ungefär halva stugan för att vi skulle öva till lucian, & jag skämma ut mig inför julia & alla andra, och julia kommer bara sitta där och njuta.
men jag kan säga, vi ska sjunga 2 riktigt bra låtar, hallelujah, fast på svenska. med några sollister :D
och en stjärna lyser på klar, kanske inte jättebra. men, jag tycker det!
men sen har dessvärre min tå, inte riktigt gå över. jag kankse inte har berättat det? iallafall, var ute & gick i går med pappa,och jag fick skitont i tån, kom hem och vips; undersidan av tån har fått en vattenblåsa, och den andra tåns nagel hade skurit upp lite skin på tån, bara jag går gör det ont!

lovade ju igår att ni skulle se hur jag pyntat mitt rum, men vi tar det en annan dag, right? :)

ciao.


RSS 2.0